Ce o să facem?

Chestionarul l-am construit pe baza celor şase categorii explicate în teoria brandului de ţară. Am cerut apoi părerea doamnei Lect. univ. dr. Loredana Ivan, specialist în cercetare sociologică , doamnei Lect. univ. dr. Dorina Guţu, specialist în Relaţii Publice şi doamnei Alina Dolea, cadru didactic asociat şi una din autoarele cărţii „Branding Romania”.

Am ales să folosim platforma http://www.surveypro.ro/ atât pentru că este mai accesibil un chestionar online decât unul pe hârtie, dar şi datorită centralizării automate a răspunsurilor.

Vă întrebaţi cu siguranţă ce vom face cu rezultatele.

Ştim că relevanţa vine în acest caz din reprezentativitate. După cum vedeţi în jurnalul de campanie, ne mobilizăm zi de zi toate forţele şi cunoştinţele ca să atingem cât mai mulţi oameni. Cu toate acestea, ne asumăm riscul de a nu atinge, prin forţa contextului, decât o parte a românilor: utilizatorii de internet. Cât mai mulţi dintre ei.

Ştim că ei nu sunt de ajuns. Tocmai de aceea, privim campania noastră ca pe un punct de plecare foarte important pe care să se articuleze cercetarea mai cuprinzătoare. O cercetare pe care numai o autoritate cu vizibilitate naţională o poate face. De aceea, vom încerca să vorbim  Ministrului Turismului, Elena Udrea, despre proiectul nostru. Ştiu că unii se gândesc acum că ne luptăm cu morile de vânt, dar da, noi vrem să intrăm în audienţă la Ministrul Turismului, cu îndrăzneala dată de un proiect care ne-a entuziasmat enorm.

Totodată, aşteptăm din partea voastră orice comentarii, sugestii, propuneri, idei de colaborare, idei de creştere şi de follow-up pentru acest proiect.

Reclame

One response to “Ce o să facem?

  1. ..si marmota?
    ce zice marmota?..

    o glumitza, nu m-am putut abtine!
    Succesuri, zic!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s